4 lessen verdiepende begeleiding in de meerkleuren linosnede.

Maatwerkcursus voor cursisten die de basiscursus reductietechniek hebben afgerond en verder de diepte in willen met een nieuw eigen meerkleuren project. Ik stel een programma samen van 4 lessen afgestemd op de cursisten. Wil je verder de diepte in met de reductietechniek, meerdere lagen opbouwen, effecten bereiken met semi-transparante inkt, gradueel kleurverloop, meerdere kleuren binnen een laag leren afdrukken? Ik begeleid je stap voor stap. Ook is het mogelijk om een andere meerkleurentechniek te leren, zoals multi-block.

Het boeken van een individuele les kan ook (40 euro p/u).

Wat leer je: opbouwen van een rijkere meerkleurendruk, je eigen registratiemethode gebruiken, inktgebruik met verschillende technieken en papiersoorten, gradueel kleurverloop en andere gevorderde technieken.

Inclusief: Persoonlijk maatwerkprogramma afgestemd op jouw wensen, stap-voor-stap begeleiding tijdens de lessen en naar wens tussendoor, gebruik van materialen die je zelf nog niet hebt (inkt, snijgereedschap, inktroller, etc.), koffie/thee en wat lekkers.

Wanneer: Woensdag- of vrijdagmiddag van 14:00-16:30 uur in mijn atelier in Ankeveen. Startdatum plannen we samen nadat je je hebt aangemeld.

Prijs: 300 euro.